Bolig priser for leje i Jyderup (Holbæk)

Lejepriserne i Jyderup, i region Holbæk Er steget en smule i de sidste måneder. Boligpriserne er steget i denne by.

5.825,5 kr.
gennemsnitspris sidste 6 måneder
63,48 kr.
Pris/m² sidste 6 måneder
Gennemsnitspris pr. m2

Prisen pr. m² i Jyderup er steget i løbet af de sidste 6 måneder. I Februar, gennemsnitsprisen pr. m² var 60,54 kr.. I den følgende måned prisen forblev den samme,61,6 kr. pr. m². I de to efterfølgende måneder prisen pr. m² er steget til 109 %, og dermed gået fra 61,07 kr. til 66,86 kr. per m². Prisen per m² er mere eller mindre forblevet den samme i de sidste to måneder sammenlignet med den gennemsnitlige pris for de foregående fire måneder. Dette blev opnået ved at sammenligne de første fire måneder af perioden fra en pris pr. m² på 63,97 kr. til 62,5 kr. i Juni, og Juli.

gennemsnitspris

Priserne i Jyderup (storbyer og byer), er steget i de sidste 6 måneder. Den gennemsnitlige pris for Februar er 4.652 kr.. I Marts havde prisen et mindre fald til 4.307 kr.. I løbet af de følgende måneder (April, Maj) Har prisen har haft en stigning fra 4.479,5 kr. til 6.314 kr.. Baseret på en analyse af de første fire priser og de sidste to måneder, kan vi se at den gennemsnitlige pris er steget 124 % i de sidste to måneder.

Gennemsnitspris pr. værelses

Grafen viser den gennemsnitlige husleje pris for værelses, den illustrerer, at boliger med 2 værelses er de dyreste, med en pris på 6.024 kr. de er 41 % dyrere end den gennemsnitlige pris i Jyderup. Efter denne rangordning, finder vi boliger med 1 til en gennemsnitlig pris på 8.521 kr.. Boligerne med den højeste gennemsnitspris har 1 Værelse, Deres pris er 41 % dyrere end gennemsnittet. Derefter har har vi ejendommene med 2 værelses som prissat til 8.476 kr..

Med hensyn til den gennemsnitlige pris pr! Superficie !, disse egenskaber med 2 værelses er de dyreste til en pris på 77 kr. /m², med en gennemsnitlig 59 kr. /m² i Jyderup. De dyreste boliger har 1 Værelse. De er 39 % dyrere end gennemsnittet, efterfulgt af ejendomme med 2 værelses med en pris på 77 kr. /m².

Pris pr. ejendomstype

Med hensyn til den gennemsnitlige pris baseret på ejendommen i Jyderup kan vi se, at den dyreste ejendomstype er "Villa" til en pris på 8.476 kr., den er 41 % dyrere end den gennemsnitlige pris. "Villa" har den dyreste pris. Denne pris er 41 % dyrere end den gennemsnitlige pris.

Ifølge den gennemsnitlige pris med m² er den dyreste ejendomstype er "Villa med en gennemsnitlig udgift på 77 kr. /m². "Villa" til en gennemsnitlig pris på 77 kr. / m² , har den højeste pris og ville være rettet mod mere velhavende byer.

Graf data
gennemsnitspris juli
Gennemsnitspris pr. m² juli
Antal ejendomme, der anvendes i Jyderup
Antal boliger, der anvendes i region! PROVINCIA!
6.024 kr.
59 kr.
262
2.756
** Grafens data værdi skyldes der er ikke nok data til at få en pålidelig værdi