Bolig priser for leje i Esbjerg (Esbjerg)

Lejepriserne i Esbjerg, i region Esbjerg Er faldet betydeligt i de sidste måneder. Lejepriserne er kraftigt steget i denne by.

6.568 kr.
gennemsnitspris sidste 6 måneder
79,25 kr.
Pris/m² sidste 6 måneder
Gennemsnitspris pr. m2

Prisen pr. m² i Esbjerg er steget kraftigt i løbet af de sidste 6 måneder. I Marts, gennemsnitsprisen pr. m² var . I den følgende måned prisen pr. m² steg betydeligt til 85,94 kr.. Prisen for de to følgende måneder i (Maj, Juni) Havde en betydelig stigning på 193 %. Prisen per m² har haft en kraftig stigning på 177 % I de sidste to måneder sammenlignet med den gennemsnitlige pris for de foregående fire måneder. Dette blev opnået ved at sammenligne de første fire måneder af perioden fra en pris pr. m² på 63,02 kr. til 111,71 kr. i Juli, og August.

gennemsnitspris

Priserne i Esbjerg (storbyer og byer), er steget i de sidste 6 måneder. Gennemsnitsprisen i vores første test måned Marts, var . I April Steg prisen til 7.285 kr.. I løbet af de følgende måneder (Maj, Juni) Har prisen har haft en stigning fra 3.642,5 kr. til 7.028,5 kr.. Baseret på en analyse af de første fire priser og de sidste to måneder, kan vi se at den gennemsnitlige pris er steget 169 % i de sidste to måneder.

Gennemsnitspris pr. værelses

Grafen viser den gennemsnitlige pris for værelses den viser, at de billgeste ejendommen har 1 Værelse. De er 0 % billgere end den gennemsnitlige pris på 6.919 kr. i Esbjerg. Ud fra værelses værdier, ejendomme med de billigeste leje priser er dem med 1 Værelse. De er 0 % billigere end gennemsnittet.

Med hensyn til de gennemsnitlige priser pr. m² boliger med 1 Værelse er 0 % billgere end den gennemsnitlige pris på (80,51 kr. / m²) i Esbjerg. De billigeste boliger, ud fra antallet af værelses / m² er dem med 1 !CADENADORMITORIOS1 !. De er 0 % billigere end den gennemsnitlige markedspris.

Pris pr. ejendomstype

Grafen viser den gennemsnitlige husleje priserne viser ejendomstype "Villa" som den billigeste. Med en pris på 6.919 kr. det er 0 % billigere end den gennemsnitlige pris i Esbjerg. "Hus" ses som den anden billigeste ejendomstype. Den dyreste ejendomstype er "Hus" efterfulgt af "Villa". Med en pris på 6.919 kr. det er 6 % dyrere end den gennemsnitlige pris.

Ifølge den gennemsnitlige pris pr. m², er den billigeste ejendom er "Villa" til en gennemsnitlig pris på 80,51 kr. /m², efterfulgt af "Hus" prissat til 90 kr. /m². "Hus" er den dyreste form for ejendom med en 90 kr. /m² værdi efterfulgt af "Villa" med en gennemsnitlig pris på 80,51 kr. /m²

Graf data
gennemsnitspris august
Gennemsnitspris pr. m² august
Antal ejendomme, der anvendes i Esbjerg
Antal boliger, der anvendes i region! PROVINCIA!
6.919 kr.
80,51 kr.
2.340
3.404
** Grafens data værdi skyldes der er ikke nok data til at få en pålidelig værdi
Andre byer i region Esbjerg